Svi znanstveni projekti Visoke policijske škole na jednom mjestu

Slika /projekti/ilustracije/projekti_vps.jpg

Znanstvena istraživanja bitan su dio rada Visoke policijske škole na kojem će se sustavno raditi radi ostvarenja kvalitetnih rezultata u području sigurnosti

Centar za policijska istraživanja, kao dio Visoke policijske škole u Zagrebu, objavio je popis svih znanstvenih istraživanja koji provodi na temelju Strateškog programa znanstvenih istraživanja za razdoblje od 2018. do 2023.

Cilj je značajno unaprijediti postojeće potencijale, stvoriti pretpostavke za unaprjeđivanje kvalitete i jamčiti suvremena znanstvena istraživanja koja će doprinositi razvoju policije, unutarnjih poslova i sigurnosti općenito.

Tako su projekti iz Strateškog programa znanstvenih istraživanja Visoke policijske škole 2018. – 2023. podijeljeni u pet područja: kriminalistiku, poslovi policije u odori, pravne aspekte kriminalističkih istraživanja, policije i sigurnosti, sigurnost, upravljanje, organizaciju i menadžment te kriminologiju, psihologiju i druge discipline. Tu možete saznati ima glavnog istraživača u projektu, naziv projekata koji su završeni ili su u tijeku te onih koji tek trebaju započeti.

Uz to, objavljen je i popis novih znanstveno istraživačkih projekata koji se provode na Visokoj policijskoj školi kao i projekti drugih ustanova u kojima nastavnici Visoke policijske škole sudjeluju kao voditelji, istraživači i suradnici.


Popis znanstvenih projekata možete pogledati u rubrici Projekti

Pisane vijesti

Dokumenti i linkovi